Author Topic: Weird behavior on closing in builds 20060310, 20060312 and 20060314  (Read 3616 times)

Yugi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
Hmm
Snerf, i used all 3 buillds and when i changed my settings to enable emoicons and multiline editbox
i tried closing ice7 and then the windows error reporting showed up saying that it needs to close icechat. weird
here is the event log in windows: Faulting application icechat7.exe, version 7.0.0.0, faulting module unknown, version 0.0.0.0, fault address 0x0016a140.
I have over 40 error logs in the event log in windows, but nothing in the ice one nor the debug one.

oh, and did i mentioned that i was running it in a limited account.
It didn't show the windows error reporting message(WERM) in the admin account, there it ran very good without any problems.
So i've been playing with it in the limited account ..hmm for a long time... using the 3 builds i mentioned and it always showed the WERM when i was closing it.
So i tried changing the different settings, nothing changes. The same thing happens all the time when i change settings and try to close it. I don't know if i close it too fast or it writes the settings in the ini file too slow, but on the next start up the settings are remembered so i guess it saves them.
Maybe windows limits it in some way or something. I don't know, so now i am back to using build 20060304 ( no WERM showing up now ). No problems there.....yet.  :-D
I hope you can find the problem, Snerf!

Yug

IceChat - Cool to the core!

Snerf

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1972
    • IceChat IRC Client
Re: Weird behavior on closing in builds 20060310, 20060312 and 20060314
« Reply #1 on: March 15, 2006, 06:16:05 PM »
All I can say is, WEIRD.
Not sure what happened there.
But, I'll see what I can muster up to try and fix it.
The IceChat God

Yugi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
Re: Weird behavior on closing in builds 20060310, 20060312 and 20060314
« Reply #2 on: March 20, 2006, 12:45:10 AM »
All I can say is, WEIRD.
Not sure what happened there.
But, I'll see what I can muster up to try and fix it.

Snerf, seems like you fixed it in build 20060316.  :-D
it doesn't have a problem with these things. It works ok.
i just noticed that the scroll bar has a little glitch in this build 20060316 :roll:
the scroll bar button doesn't slide when i hold the mouse button over the little up and down arrows.
i have to repeatedly press it to move the scroll bar up or down or to drag it.
IceChat - Cool to the core!

Snerf

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1972
    • IceChat IRC Client
Re: Weird behavior on closing in builds 20060310, 20060312 and 20060314
« Reply #3 on: March 20, 2006, 07:23:41 AM »
Ya, I already fixed the Scroll Bar issue, that was my own mistake.
I was playing around with it, and forgot to reset the code. :)
The IceChat God