Author Topic: BUG/ whish list?  (Read 4376 times)

IceCold10

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: BUG/ whish list?
« Reply #15 on: July 18, 2012, 10:04:06 AM »
Done.

Will report when/if this happens again

Snerf

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1968
    • IceChat IRC Client
Re: BUG/ whish list?
« Reply #16 on: July 18, 2012, 01:01:19 PM »
That is very strange that the 60 second message came up once and never again.
Got something quite strange going on, thats for sure :)
The IceChat God

IceCold10

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: BUG/ whish list?
« Reply #17 on: July 18, 2012, 08:20:59 PM »

OK, this time, my ISP connection died

Log: http://pastebin.com/GZ86S3tT

Ice7 which I use regularly, re-connected about 3 minutes after the disconnect.

Ice9, with clean install of RC4, and a clean data folder did not.

Once I closed the console tab of the network/server, and reconnected manually, all worked just as expected.

IceCold10

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: BUG/ whish list?
« Reply #18 on: July 19, 2012, 01:29:28 AM »
New data:

http://pastebin.com/8aU4xRQH

Scenario:

A new clean install of RC4 on a virtualbox XP.
Clean data folder

all setting as come from "factory" except the server setting.

Scenario of test was:
Connect to chan
Disconnect the "network cable" of vBox
Let the server disconnect and try once to re-connect.

Reconnect the "network cable"

The server tries to re-connect.
Server stays in "re-connect state" (Attempting to connect) forever
Manual try to disconnect doesn't affect in anyway.
Manual closing of the server tab in console works
New Connect to server works as should.

Replicate the test. Worked the same both times.