Author Topic: !join  (Read 4124 times)

TheCellist42

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 143
    • TheCellist42.com
!join
« on: April 28, 2008, 05:55:11 PM »
I have This  Script To Make My Bot Join Channels.... But It Only Works When Specific User Lines Arent In There... If I Try To Make it Only for Ops... Or only for me... the script doesnt work... any ideas?


Code: [Select]
Sub ontext(message,TheCellist42,channel,host,servernumber)
If Left(Message,6) = "!join " and Len(Message) > 6 then
if Nickname = "TheCellist42" then
JoinCh = Mid(Message,6)
SendCommand "/join " &JoinCh,ServerNumber
End If
End If
End Sub
« Last Edit: April 28, 2008, 05:57:46 PM by TheCellist42 »
~ Sam
~ Visit my website at http://www.TheCellist42.com

TheCellist42

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 143
    • TheCellist42.com
Re: !join
« Reply #1 on: April 28, 2008, 06:19:32 PM »
Never mind... I Rewrote The Script And It works Fine Now...

Code: [Select]
Sub ONTEXT(Message,Channel,Nickname,Host,ServerNumber)
If Left(Message,6) = "!join " and Len(message) > 6 then
If Nickname = "TheCellist42" Then
JoinCh = Mid(Message,6)
sendCommand "/msg " & channel & "  Joining Channel: " & JoinCh & " Now!",ServerNumber
SendCommand "/join " & JoinCh,ServerNumber
End If
End If
End Sub
~ Sam
~ Visit my website at http://www.TheCellist42.com

Snerf

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1968
    • IceChat IRC Client
Re: !join
« Reply #2 on: April 29, 2008, 09:05:55 AM »
The problem was '&JoinCh', you had the to values stuck together, which would cause an error.
The IceChat God

clEEn

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
Re: !join
« Reply #3 on: September 30, 2008, 07:43:12 AM »

If Nickname = "TheCellist42"

I want this script but i want ALL persons that are on the channel to be able to use it, not just "TheCellist42" or someother nick i put there.

Morio

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 256
Re: !join
« Reply #4 on: September 30, 2008, 08:44:54 AM »

If Nickname = "TheCellist42"

I want this script but i want ALL persons that are on the channel to be able to use it, not just "TheCellist42" or someother nick i put there.


Then just remove the line
Code: [Select]
If Nickname = "TheCellist42"and you also need to remove one of that 'End If' lines at the bottom
"I don't know what World War 3 will be fought with, but I know World War 4 with be fought with sticks and stones." - Albert Einstein